Lyssna till en presentation
om META-Medicin

 

Om du vill veta mer om vad META-medicin är och jobbar med, finns det nu en möjlighet för dig att i lugn och ro lyssna och lära dig mer om hur du kan få kunskap och insikt i vad som pågår i din kropp och varför det sker just nu.

 

Under 70 min guidar jag dig genom META-medicinens 9 principer för att uppnå hälsa i balans. 

Gratis


Bok: META-Medicin av Suanne Billander

Orsaken till att människor blir rädda när de får veta att de fått en allvarlig sjukdom är att de blivit lärda enligt det västerländska tänkandet, att sjukdomar kan drabba vem som helst. Fokuset är att bota symtomet för att man ska bli frisk igen. Men många gånger motarbetar man den naturliga processen, vilket gör att sjukdomen kan bli en långdragen och smärtsam historia.

Boken guidar dig igenom hur man finner det underliggande konflikten/mönstret bakom ett symtom.
Den ger beskrivning av en healing-process, som Susanne kallar “Soulotion”, vilken assisterar läkning och livstransformation på alla nivåer (fysisk-känslomässig-andlig-social) Det är en medvetenhetsprocess, som kan assistera din nuvarande healingmetod.

Dessutom innehåller boken nu ett 19 sidors detaljerat uppslagsverk, som beskriver: organ – konflikt – biologiskt syfte – samt symtom i konflikt- och återhämtningsfasen.

Pris: 249:-  inklusive frakt.